Kuskens Inn

Tre olika fantastiska boenden i Herrgårds- och bruksmiljö

Kuskens InnKuskens Inn ligger precis i anslutning till Cafeét med samma oslagbara utsikt över sjön Nadden och närheten till den vackra herrgårds- och bruksmiljön. Du har här möjlighet att hyra rum över natten eller över flera dagar. Det finns totalt åtta bäddar fördelat på tre rum. Två dubbelrum och ett fyrbäddsrum. Gästerna delar på två badrum med dusch och det finns möjlighet att laga, värma och förvara sin egen mat om så önskas.

300 kr/natt och person
350 kr/natt och person inkl. lakan och handduk
400 kr/natt och person inkl. lakan, handduk och frukost

StrömvillanStrömvillan ligger på andra sidan gården, cirka 100 meter från Kuskens Café. Här hör du forsen porla med oslagbar utsikt över vattnet. Huset har 7 bäddar fördelade på 3 rum med ett nyrenoverat badrum och kök.

1500 kr/natt oavsett antal personer
Handduk och lakan ingår

HerrgårdenLev som en Kung & Drottning och boka hela Tersmedenska Herrgården! Ni får tillgång till 1 av 3 lägenheter i det stora huset. Er lägenhet är den största med tillgång till entré-plan, halva mellanvåningen (där finns en av lägenheterna som har ett helt fristående boende), samt biosalongen i källaren. I källaren finns den 3:e lägenheten som också är helt ett fristående boende. På baksidan i trädgården finns bubbelpoolen som ni kan använda och i en av byggnaderna på gården finns ett gym. Från stora salen finns en utgång till en stor terrass.

Pris per natt: 8500 kr
Antal bäddar: 8 bäddar

Bokning sker via mail eller telefon

Telefon: 0760-278625
Mail: maria@kuskenscafe.se

OMGIVNING

Få platser är så rogivande som bruksområdet där Kuskens ligger!”